Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 98 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-10-20Основні функції методології ситуаційного навчанняМ'ячиков, О. В.; М'ячикова, С. О.
2011-10-20До питання дослідження пористої побудови тканин в макропоровій областіЗахаренко, В. О.
2011-10-20Виявлення переваг споживачів, які визначають ситуацію на вітчизняному ринку макаронних виробівГоловко, М. П.; Верешко, Н. В.; Чуйко, М. М.
2011-10-20Експертиза якості напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Колесник, Т. Л.
2011-10-20Экологическая безопасность пищевых продуктов с позиции маркетингаСушко, Т. И.; Мирончик, А. Ф.; Радишевская, Е. А.
2011-10-20Оптимізація вмісту хімічних компонентів у харчових продуктахФедоров, А. О.; Федорова, В. О.
2011-10-20Тенденції поліпшення якості жирових продуктів цільового призначенняСтасюк, Н. Г.
2011-10-20Использование земляного миндаля при производстве рубленых полуфабрикатов из мяса птицыРогова, Н. В.; Снегур, Ф. М.; Медведева, Е. А.
2011-10-20Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабетРогова, А. Л.; Дерій, А. С.
2011-10-20Зависимость степени набухания частиц шишек ольхи клейкой от их размераСамозвон, О. Н.; Пивовар, А. К.