Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24279
Title: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт бакалаврського рівня зі спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини»
Authors: Ушакова, Наталія Григорівна
Помінова, Ірина Іванівна
Issue Date: 2022
Publisher: Х. : Монограф
Citation: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт бакалаврського рівня зі спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини»; укладачі : Н. Г. Ушакова, І. І. Помінова. Х. : Монограф, 2022. 57 с
Abstract: Методичні вказівки призначені для керівництва виконанням і захистом кваліфікаційних робіт бакалавра економічного факультету Державного біотехнологічного університету за спеціальністю 292 «Міжнародні економічні відносини». В них ураховуються сучасні вимоги до підготовки бакалаврів відповідно до компетентнісного підходу, зокрема вимоги положення Закону України «Про вищу освіту», інструкцій Міністерства освіти і науки України, галузевих стандартів вищої освіти України з підготовки бакалаврів за даною спеціальністю, «Положення про організацію навчального процесу», узагальнюються прогресивні досягнення та досвід керівництва дипломними роботами бакалаврів вітчизняних та зарубіжних закладів вищої освіти.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24279
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_bakalavr_292_202.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.