Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24261
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛемешева, Н. А.-
dc.contributor.authorПранціпал, Т. Р.-
dc.date.accessioned2023-02-27T10:49:12Z-
dc.date.available2023-02-27T10:49:12Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationПранціпал Т. Р. Гуслі в історії східних слов’ян. Наук. кер. Н. А. Лемешева. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 305uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24261-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСуспільні та гуманітарні науки;Секція 16-
dc.titleГуслі в історії східних слов’янuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-305.pdf95.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.