Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24252
Title: | Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Ладика, Володимир Іванович Омельченко, Світлана Борисівна Шульга, Оксана Сергіївна Гурський, Петро Васильович |
Keywords: | вологопоглинання ксерогелів;полімери;плавлення драглів;сульфітовані полісахариди;натрій-карбоксиметилцелюлози;кінетика;молочний білок;капсульний продукт |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: Діса плюс |
Citation: | Перцевой Ф. В., Ладика В. І., Омельченко С. Б., Шульга О. С., Гурський П. В. Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей. Харків: Діса плюс, 2021. 132 с |
Abstract: | У монографії Обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. Видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24252 |
ISSN: | 978-617-7927-74-6 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_žele_vlastiv_21.pdf | 9.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.