Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24252
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorЛадика, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorШульга, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.date.accessioned2023-02-27T10:36:57Z-
dc.date.available2023-02-27T10:36:57Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Ладика В. І., Омельченко С. Б., Шульга О. С., Гурський П. В. Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей. Харків: Діса плюс, 2021. 132 сuk_UA
dc.identifier.issn978-617-7927-74-6-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24252-
dc.description.abstractУ монографії Обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. Видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Діса плюсuk_UA
dc.subjectвологопоглинання ксерогелівuk_UA
dc.subjectполімериuk_UA
dc.subjectплавлення драглівuk_UA
dc.subjectсульфітовані полісахаридиuk_UA
dc.subjectнатрій-карбоксиметилцелюлозиuk_UA
dc.subjectкінетикаuk_UA
dc.subjectмолочний білокuk_UA
dc.subjectкапсульний продуктuk_UA
dc.titleТехнологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостейuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_žele_vlastiv_21.pdf9.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.