Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24236
Title: Специфіка транскультурної невербальної комунікації
Authors: Кравчук, Д. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Руденко, С. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Кравчук Д. О. Специфіка транскультурної невербальної комунікації. Наук. кер. С. М. Руденко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 294
Series/Report no.: Суспільні та гуманітарні науки;Секція 16
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24236
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-294.pdf101.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.