Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24082
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФощан, А.Л.-
dc.contributor.authorХолод, Т.В.-
dc.contributor.authorОвсянникова, Л.Г.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф.В.-
dc.contributor.authorСавгира, Ю.А.-
dc.contributor.authorПолевич, В.В.-
dc.date.accessioned2023-02-24T12:50:20Z-
dc.date.available2023-02-24T12:50:20Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationФощан А. Л., Холод Т. В., Овсянникова Л. Г., Перцевой Ф. В., Савгира Ю. А., Полевич В. В. К вопросу о способах снижения расхода студнеобразователя при производстве желейных изделий. Вісник ХДТУСГ «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних та харчових виробництв». Харків: ХДТУСГ, 2001. Вип. 5. С. 160-166.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01- 76-Х-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24082-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДТУСГuk_UA
dc.subjectстуднеобразовательuk_UA
dc.subjectтехнологии желейной продукцииuk_UA
dc.subjectсовершенствование технологийuk_UA
dc.subjectжелейные изделияuk_UA
dc.subjectфункциональные свойстваuk_UA
dc.subjectмодифицирующие добавкиuk_UA
dc.titleК вопросу о способах снижения расхода студнеобразователя при производстве желейных изделийuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
foshchan_visnyk_khdtush_2001_5.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.