Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24041
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКрупей, М. І.-
dc.contributor.advisorМуравйова, О. М.-
dc.contributor.authorСтуті, Хамза-
dc.date.accessioned2023-02-24T11:38:16Z-
dc.date.available2023-02-24T11:38:16Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationСтуті Хамза Комерційне бджільництво. Наук. кер. М. І. Крупей, О. М. Муравйова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 272uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24041-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15-
dc.titleКомерційне бджільництвоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-272.pdf96.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.