Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24009
Title: Вірменський лаваш та сучасні гастрономічні вподобання
Authors: Мхітарян, Р. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Крупей, М. І.
Муравйова, О. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Мхітарян Р. А. Вірменський лаваш та сучасні гастрономічні вподобання. Наук. кер. М. І. Крупей, О. М. Муравйова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 253
Series/Report no.: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24009
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-253.pdf96.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.