Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24009
Title: | Вірменський лаваш та сучасні гастрономічні вподобання |
Authors: | Мхітарян, Р. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Крупей, М. І. Муравйова, О. М. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Мхітарян Р. А. Вірменський лаваш та сучасні гастрономічні вподобання. Наук. кер. М. І. Крупей, О. М. Муравйова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 253 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24009 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-253.pdf | 96.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.