Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2398
Название: Якість сільськогосподарської продукції, як основа конкурентоспроможності аграрного сектору
Авторы: Шигимага, С. Д.
Кравченко, Ю. М.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шигимага С. Д., Кравченко Ю. М. Якість сільськогосподарської продукції, як основа конкурентоспроможності аграрного сектору. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 203-204 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2398
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-203-204.pdf290.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.