Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2398
Title: | Якість сільськогосподарської продукції, як основа конкурентоспроможності аграрного сектору |
Authors: | Шигимага, С. Д. Кравченко, Ю. М. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Шигимага С. Д., Кравченко Ю. М. Якість сільськогосподарської продукції, як основа конкурентоспроможності аграрного сектору. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 203-204 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2398 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-203-204.pdf | 290.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.