Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23893
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАрхипова, В. О.-
dc.contributor.authorЗіборова, Є. І.-
dc.date.accessioned2023-02-23T14:10:20Z-
dc.date.available2023-02-23T14:10:20Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationЗіборова Є. І. Advantages and disadvantages of working as a freelancer (Переваги та недоліки роботи фрілансера). Наук. кер. В. О. Архипова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 233uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23893-
dc.description.abstractРозглянуто особливості роботи фрілансера, представлено аналіз переваг та недоліків цієї професії.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15-
dc.titleAdvantages and disadvantages of working as a freelanceruk_UA
dc.title.alternativeПереваги та недоліки роботи фрілансераuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-233.pdf131.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.