Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23764
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЯцун, Л. М.-
dc.contributor.authorЧерненко, Д. С.-
dc.date.accessioned2023-02-22T19:08:39Z-
dc.date.available2023-02-22T19:08:39Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЧерненко Д. С. Ефективність управління системами харчування у сфері туризму. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 173-175.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23764-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЕфективність управління системами харчування у сфері туризмуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Традиції та інновації харчування туристів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_10.10.19-173-175.pdf276.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.