Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23764
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Яцун, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Черненко, Д. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-22T19:08:39Z | - |
dc.date.available | 2023-02-22T19:08:39Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Черненко Д. С. Ефективність управління системами харчування у сфері туризму. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 173-175. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23764 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Ефективність управління системами харчування у сфері туризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Традиції та інновації харчування туристів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-173-175.pdf | 276.66 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.