Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23735
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGoralchuk, A.-
dc.contributor.authorOmel’chenko, S.-
dc.contributor.authorKotlyar, О.-
dc.contributor.authorGrinchenko, O.-
dc.contributor.authorMikhaylov, V.-
dc.date.accessioned2023-02-22T18:06:55Z-
dc.date.available2023-02-22T18:06:55Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationGoralchuk A., Omel’chenko S., Kotlyar О., Grinchenko O., Mikhaylov V. Developing a model of the foam emulsion system and confirming the role of the yield stress shear of interfacial adsorption layers to provide its formation and stability. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 3/11 (81). P. 11-19. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.69384.uk_UA
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23735-
dc.description.abstractРозроблено модель утворення піноемульсійної системи. Визначено шляхи регулювання міцності міжфазних адсорбційних шарів. Експериментально підтверджено, що для створення піноемульсійної системи необхідно використовувати білки молока та три низькомолекулярні поверхнево-активні речовини з високим і низьким гідрофільно-ліпофільним балансом. За реалізації даних принципів одержано піноемульсію, яка володіє високою піноутворюючою здатністю, стійкістю піни та механічною міцністю.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.relation.ispartofseriesEastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 3/11 (81)-
dc.subjectміжфазний адсорбційний шарuk_UA
dc.subjectгранична напруга зсувуuk_UA
dc.subjectзбита емульсіяuk_UA
dc.subjectпіноутворююча здатністьuk_UA
dc.titleDeveloping a model of the foam emulsion system and confirming the role of the yield stress shear of interfacial adsorption layers to provide its formation and stabilityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
goralchuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_3_11.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.