Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23630
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯцун, Л. М.-
dc.contributor.authorШевченко, К. Г.-
dc.date.accessioned2023-02-22T10:53:27Z-
dc.date.available2023-02-22T10:53:27Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationШевченко К. Г. Управління ресторанною інфраструктурою туристських дестинацій. Наук. кер. Л. М. Яцун. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 206-207uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23630-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14-
dc.titleУправління ресторанною інфраструктурою туристських дестинаційuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-206-207.pdf101.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.