Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23628
Title: Застосування рестайлінгу як складової ребрендингу готелю
Authors: Шатохіна, О. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Кононенко, Т. П.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Шатохіна О. О. Застосування рестайлінгу як складової ребрендингу готелю. Наук. кер. Т. П. Кононенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 205-206
Series/Report no.: Сучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23628
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-205-206.pdf101.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.