Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23624
Title: Особливості визначення вартості підприємства за умови використання дохідного підходу
Authors: Черевань, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Віннікова, В. А.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Черевань А. С. Особливості визначення вартості підприємства за умови використання дохідного підходу. Наук. кер. В. А. Віннікова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 203-204
Series/Report no.: Сучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23624
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-203-204.pdf104.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.