Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23602
Title: | Інновації у сфері роботизації підприємств ресторанного господарства в умовах пандемії COVID-19 |
Authors: | Скрипка, А. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Полстяна, Н. В. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Скрипка А. М. Інновації у сфері роботизації підприємств ресторанного господарства в умовах пандемії COVID-19. Наук. кер. Н. В. Полстяна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 192 |
Series/Report no.: | Сучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23602 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-192.pdf | 96.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.