Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23598
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorДавидова, О. Ю.-
dc.contributor.authorСидельникова, Т. С.-
dc.date.accessioned2023-02-22T10:07:07Z-
dc.date.available2023-02-22T10:07:07Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationСидельникова Т. С. Основні фактори та умови досягнення якості послуг готельно-ресторанного господарства. Наук. кер. О. Ю. Давидова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 189uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23598-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14-
dc.titleОсновні фактори та умови досягнення якості послуг готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_08.04.21-189.pdf96.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.