Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23598
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Давидова, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Сидельникова, Т. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-22T10:07:07Z | - |
dc.date.available | 2023-02-22T10:07:07Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Сидельникова Т. С. Основні фактори та умови досягнення якості послуг готельно-ресторанного господарства. Наук. кер. О. Ю. Давидова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 189 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23598 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14 | - |
dc.title | Основні фактори та умови досягнення якості послуг готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-189.pdf | 96.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.