Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23588
Title: | Інновації ритейлу підприємств ресторанного господарства в умовах пандемії COVID-19 |
Authors: | Родіонова, Д. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Полстяна, Н. В. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Родіонова Д. О. Інновації ритейлу підприємств ресторанного господарства в умовах пандемії COVID-19. Наук. кер. Н.В. Полстяна |
Series/Report no.: | Сучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23588 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-184.pdf | 96.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.