Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23538
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Збігнєв, Гарнцарек | - |
dc.contributor.author | Абрамчук, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T17:44:40Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T17:44:40Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Абрамчук Д. А. Інноваційний розвиток ресторанного господарства як чинник успіху туризму. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Гарнцарек Збігнєв ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 106-107. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23538 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Інноваційний розвиток ресторанного господарства як чинник успіху туризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Традиції та інновації харчування туристів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-106-107.pdf | 383.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.