Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23538
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗбігнєв, Гарнцарек-
dc.contributor.authorАбрамчук, Д. А.-
dc.date.accessioned2023-02-21T17:44:40Z-
dc.date.available2023-02-21T17:44:40Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАбрамчук Д. А. Інноваційний розвиток ресторанного господарства як чинник успіху туризму. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Гарнцарек Збігнєв ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 106-107.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23538-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleІнноваційний розвиток ресторанного господарства як чинник успіху туризмуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Традиції та інновації харчування туристів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_10.10.19-106-107.pdf383.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.