Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23535
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М.П. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, М.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T17:30:46Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T17:30:46Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Чуйко М. М. Маркетингові дослідження споживчого відношення до нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 525-532. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23535 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати маркетингових досліджень стосовно вивчення споживчого відношення до нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Опитування показало, що більше половини респондентів будуть купувати нову продукцію і для 71% опитуваних невелике підвищення ціни не вплине на їх купівельну спроможність задля збереження свого здоров'я. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of marketing researches are resulted in relation to the study of consumer attitude toward the new type of macaronis wares with addition of semi-product food bone (SFB). Questioning rotined that the more than half of respondents would buy new products and for 71% polled the small increase of price will not influence on their purchasing power for the sake of maintainance of the health. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | маркетингові дослідження | uk_UA |
dc.subject | споживче відношення | uk_UA |
dc.subject | макаронні вироби | uk_UA |
dc.subject | новий вид макаронних виробів | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикат кістковий харчовий | uk_UA |
dc.subject | marketing researches | uk_UA |
dc.subject | consumer relationship | uk_UA |
dc.subject | pasta | uk_UA |
dc.subject | a new type of pasta | uk_UA |
dc.subject | semi-finished bone food | uk_UA |
dc.subject | маркетинговые исследования | uk_UA |
dc.subject | потребительское отношение | uk_UA |
dc.subject | макаронные изделия | uk_UA |
dc.subject | новый вид макаронных изделий | uk_UA |
dc.subject | полуфабрикат костный пищевой | uk_UA |
dc.title | Маркетингові дослідження споживчого відношення до нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_75.pdf | 186.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.