Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23523
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБрикова, Т. М.-
dc.contributor.authorМисько, Ю. Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-21T15:55:37Z-
dc.date.available2023-02-21T15:55:37Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationМисько Ю. Ю. Особливості проєктування закладів ресторанного господарства. Наук. кер. Т. М. Брикова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 172uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23523-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14-
dc.titleОсобливості проєктування закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-172.pdf103.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.