Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23504
Title: | Формування регіональних стратегій харчування населення |
Authors: | Клименко, Є. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Яцун, Л. М. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Клименко Є. В. Формування регіональних стратегій харчування населення. Нау. кер. Л. М. Яцун. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 159 |
Series/Report no.: | Сучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23504 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-159.pdf | 96.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.