Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23500
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorРадіонова, О. М.-
dc.contributor.authorДрожевська, В. Д.-
dc.date.accessioned2023-02-21T13:29:22Z-
dc.date.available2023-02-21T13:29:22Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationДрожевська В. Д. Сучасне застосування технологій в івент-індустрії. Наук. кер. О. М. Радіонова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 156uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23500-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14-
dc.titleСучасне застосування технологій в івент-індустріїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-156.pdf96.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.