Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23493
Title: | Фізична та колоїдна хімія харчових систем |
Authors: | Савгіра, Юрій Олексійович Самойленко, Сергій Олексійович |
Keywords: | фізична хімія;колоїдна хімія;методи аналізу;харчова сировина;фізико-хімічні процеси;лабораторні роботи |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Фізична та колоїдна хімія харчових систем: метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємство"; уклад.: Ю. О. Савгіра, С. О. Самойленко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 75 с. |
Abstract: | Метод. вказ. призначені для студентів, що навчаються на товарознавчому факультеті ХДУХТ. Матеріал викладено відповідно робочій програмі дисципліни "Хімія" і побудований таким чином, щоб студенти змогли самостійно оволодіти основами фізичної та колоїдної хімії, зрозуміти закономірності процесів, що мають місце у харчовій продукції під час її виготовлення, переробки та зберігання, оволодіти сучасними фізико-хімічними методами аналізу, що застосовуються під час дослідження харчової продукції. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23493 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_fizkhim_2010.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.