Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23493
Title: Фізична та колоїдна хімія харчових систем
Authors: Савгіра, Юрій Олексійович
Самойленко, Сергій Олексійович
Keywords: фізична хімія;колоїдна хімія;методи аналізу;харчова сировина;фізико-хімічні процеси;лабораторні роботи
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Фізична та колоїдна хімія харчових систем: метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємство"; уклад.: Ю. О. Савгіра, С. О. Самойленко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 75 с.
Abstract: Метод. вказ. призначені для студентів, що навчаються на товарознавчому факультеті ХДУХТ. Матеріал викладено відповідно робочій програмі дисципліни "Хімія" і побудований таким чином, щоб студенти змогли самостійно оволодіти основами фізичної та колоїдної хімії, зрозуміти закономірності процесів, що мають місце у харчовій продукції під час її виготовлення, переробки та зберігання, оволодіти сучасними фізико-хімічними методами аналізу, що застосовуються під час дослідження харчової продукції.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23493
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_fizkhim_2010.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.