Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23405
Title: Особливості кризи розвитку в сучасних умовах функціонування підприємств
Authors: Сердюк, Є. Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Ставерська, Т. О.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Сердюк Є. Є. Особливості кризи розвитку в сучасних умовах функціонування підприємств. Наук. кер. Т. О. Ставерська. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 123
Series/Report no.: Проблеми та перспективи розвитку обліку і фінансів в умовах сучасних викликів;Секція 13
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23405
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-123.pdf103.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.