Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23310
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСподар, К. В.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.date.accessioned2023-02-18T12:23:03Z-
dc.date.available2023-02-18T12:23:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Сподар К. В. Вплив процесів, які відбуваються в заморожених харчових продуктах рослинного походження, на зміни вихідних показників якості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 255-256.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23310-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВплив процесів, які відбуваються в заморожених харчових продуктах рослинного походження, на зміни вихідних показників якості.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_14.05.20_255-256.pdf894.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.