Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23227
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorНестеренко, І. В.-
dc.contributor.authorЗамурій, Е. Я.-
dc.date.accessioned2023-02-17T14:49:59Z-
dc.date.available2023-02-17T14:49:59Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationЗамурій Е. Я. Диджиталізація як інструмент удосконалення обліково-аналітичного забезпечення підприємства. Наук. кер. І. В. Нестеренко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 95-96uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23227-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми та перспективи розвитку обліку і фінансів в умовах сучасних викликів;Секція 13-
dc.titleДиджиталізація як інструмент удосконалення обліково-аналітичного забезпечення підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk2_08.04.21-95-96.pdf99.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.