Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23227
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Нестеренко, І. В. | - |
dc.contributor.author | Замурій, Е. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-17T14:49:59Z | - |
dc.date.available | 2023-02-17T14:49:59Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Замурій Е. Я. Диджиталізація як інструмент удосконалення обліково-аналітичного забезпечення підприємства. Наук. кер. І. В. Нестеренко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 95-96 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23227 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми та перспективи розвитку обліку і фінансів в умовах сучасних викликів;Секція 13 | - |
dc.title | Диджиталізація як інструмент удосконалення обліково-аналітичного забезпечення підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-95-96.pdf | 99.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.