Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23216
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБігдан, І. А.-
dc.contributor.authorГригорець, А. Г.-
dc.date.accessioned2023-02-17T14:30:48Z-
dc.date.available2023-02-17T14:30:48Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationГригорець А. Г. Вибір цільової функції управління капіталом. Наук. кер. І. А. Бігдан. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 88-89uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23216-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми та перспективи розвитку обліку і фінансів в умовах сучасних викликів;Секція 13-
dc.titleВибір цільової функції управління капіталомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-88-89.pdf100.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.