Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23189
Title: | Удосконалення технології виробництва копченої риби |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Червоний, В. М. Соболь, С. Г. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Дейниченко Г. В., Червоний В. М., Соболь С. Г. Удосконалення технології виробництва копченої риби: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 9-11. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23189 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_7.pdf | 386.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.