Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23189
Title: Удосконалення технології виробництва копченої риби
Authors: Дейниченко, Г. В.
Червоний, В. М.
Соболь, С. Г.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Дейниченко Г. В., Червоний В. М., Соболь С. Г. Удосконалення технології виробництва копченої риби: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 9-11.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23189
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_7.pdf386.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.