Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23175
Title: | Особливості ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Квaшa, О.О. |
Keywords: | ціноутворення;підприємства ресторанного господарства;pricing;restaurant enterprises;ценообразование;предприятия ресторанного хозяйства |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Квaшa О. О. Особливості ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 169-173. |
Abstract: | Розглянуто різні підходи до методики розрахунку торговельної націнки на підприємствах ресторанного господарства, що впливає на ефективність їх діяльності. Different approaches are considered to the method of calculation of pointof-sale mark-up in the enterprises of restaurant economy that influences on efficiency of their activity. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23175 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_27.pdf | 482.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.