Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23175
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Квaшa, О.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-16T20:46:44Z | - |
dc.date.available | 2023-02-16T20:46:44Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Квaшa О. О. Особливості ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 169-173. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23175 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто різні підходи до методики розрахунку торговельної націнки на підприємствах ресторанного господарства, що впливає на ефективність їх діяльності. | uk_UA |
dc.description.abstract | Different approaches are considered to the method of calculation of pointof-sale mark-up in the enterprises of restaurant economy that influences on efficiency of their activity. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ціноутворення | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | pricing | uk_UA |
dc.subject | restaurant enterprises | uk_UA |
dc.subject | ценообразование | uk_UA |
dc.subject | предприятия ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.title | Особливості ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_27.pdf | 482.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.