Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23039
Title: | Зміни методів проведення events під час пандемії |
Authors: | Слєсаренко, Л. П. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Олініченко, К. С. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Слєсаренко Л. П. Зміни методів проведення events під час пандемії. Наук. кер. К. С. Олініченко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 68 |
Series/Report no.: | Пріоритети розвитку сучасних ринків: економіко-теоретичні, маркетингові та міжнародні аспекти;Секція 12 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23039 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-68.pdf | 96.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.