Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23014
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorАндросова, Т. В.-
dc.contributor.authorКобзєва, К. О.-
dc.date.accessioned2023-02-16T12:03:52Z-
dc.date.available2023-02-16T12:03:52Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКобзєва К. О. Заходи країн для подолання світової кризи. Наук. кер. Т. В. Андросова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 54-55uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23014-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПріоритети розвитку сучасних ринків: економіко-теоретичні, маркетингові та міжнародні аспекти;Секція 12-
dc.titleЗаходи країн для подолання світової кризиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_08.04.21-54-55.pdf100.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.