Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22982
Назва: Спосіб визначення вмісту хімічного складу у плодах кабачка
Інші назви: Method for determination of content of chemical composition of marrow
Автори: Пузік, Людмила Михайлівна
Колтунов, Віктор Андрійович
Дата публікації: 12-кві-2010
Бібліографічний опис: Спосіб визначення вмісту хімічного складу у плодах кабачка. Патент Украни на винахід № 49082 МПК (2009) G01N 33/02. Пузік Людмила Михайлівна, Колтунов Віктор Андрійович. Заяв. 30.11.2009. Опубл. 12.04.2010 р. Бюл. № 7. 3 с.
Серія/номер: 49082;
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення вмісту хімічного складу у плодах кабачка, що включає визначення сухих речовин, загального цукру, редукуючих цукрів, вітаміну С, загальної та активної кислотності за виведеними коефіцієнтами визначення на основі показника розчинених сухих речовин, який відрізняється тим, що для проведення аналізу не потрібно отримувати екстракти, використовувати різноманітні реактиви і апаратуру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22982
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
49082-uapatents.com.pdf382.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.