Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22982
Название: Спосіб визначення вмісту хімічного складу у плодах кабачка
Другие названия: Method for determination of content of chemical composition of marrow
Авторы: Пузік, Людмила Михайлівна
Колтунов, Віктор Андрійович
Дата публикации: 12-апр-2010
Библиографическое описание: Спосіб визначення вмісту хімічного складу у плодах кабачка. Патент Украни на винахід № 49082 МПК (2009) G01N 33/02. Пузік Людмила Михайлівна, Колтунов Віктор Андрійович. Заяв. 30.11.2009. Опубл. 12.04.2010 р. Бюл. № 7. 3 с.
Серия/номер: 49082;
Краткий осмотр (реферат): Спосіб визначення вмісту хімічного складу у плодах кабачка, що включає визначення сухих речовин, загального цукру, редукуючих цукрів, вітаміну С, загальної та активної кислотності за виведеними коефіцієнтами визначення на основі показника розчинених сухих речовин, який відрізняється тим, що для проведення аналізу не потрібно отримувати екстракти, використовувати різноманітні реактиви і апаратуру.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22982
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
49082-uapatents.com.pdf382.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.