Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22982
Title: Спосіб визначення вмісту хімічного складу у плодах кабачка
Other Titles: Method for determination of content of chemical composition of marrow
Authors: Пузік, Людмила Михайлівна
Колтунов, Віктор Андрійович
Issue Date: 12-Apr-2010
Citation: Спосіб визначення вмісту хімічного складу у плодах кабачка. Патент Украни на винахід № 49082 МПК (2009) G01N 33/02. Пузік Людмила Михайлівна, Колтунов Віктор Андрійович. Заяв. 30.11.2009. Опубл. 12.04.2010 р. Бюл. № 7. 3 с.
Series/Report no.: 49082;
Abstract: Спосіб визначення вмісту хімічного складу у плодах кабачка, що включає визначення сухих речовин, загального цукру, редукуючих цукрів, вітаміну С, загальної та активної кислотності за виведеними коефіцієнтами визначення на основі показника розчинених сухих речовин, який відрізняється тим, що для проведення аналізу не потрібно отримувати екстракти, використовувати різноманітні реактиви і апаратуру.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22982
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49082-uapatents.com.pdf382.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.