Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22963
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова Олена Іллівна-
dc.contributor.authorПузік Людмила Михайлівна-
dc.contributor.authorЧеркасова Валентина Корніївна-
dc.contributor.authorПузік Володимир Кузміч-
dc.date.accessioned2023-02-16T07:32:17Z-
dc.date.available2023-02-16T07:32:17Z-
dc.date.issued2013-11-25-
dc.identifier.citationСпосіб визначення ступеня стиглості коренеплодів пастернаку. Патент України на винахід № 85489 МПК (2013.01) A01D 45/00. Філімонова Олена Іллівна, Пузік Людмила Михайлівна, Черкасова Валентина Корніївна, Пузік Володимир Кузміч. Заяв. 18.04.2013. Опубл. 25.11.2013. Бюл. № 22. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22963-
dc.description.abstractСпосіб визначення ступеня стиглості коренеплодів пастернаку, який включає визначення ступеня стиглості коренеплодів пастернаку, який відрізняється тим, що стиглість коренеплодів пастернаку визначають за вмістом сахарози, кількість, якої у технічній стиглості становить 65-70 % від загальної кількості цукрів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries85489;-
dc.titleСпосіб визначення ступеня стиглості коренеплодів пастернакуuk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
85489-uapatents.com.pdf157.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.