Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22963
Назва: Спосіб визначення ступеня стиглості коренеплодів пастернаку
Автори: Філімонова Олена Іллівна
Пузік Людмила Михайлівна
Черкасова Валентина Корніївна
Пузік Володимир Кузміч
Дата публікації: 25-лис-2013
Бібліографічний опис: Спосіб визначення ступеня стиглості коренеплодів пастернаку. Патент України на винахід № 85489 МПК (2013.01) A01D 45/00. Філімонова Олена Іллівна, Пузік Людмила Михайлівна, Черкасова Валентина Корніївна, Пузік Володимир Кузміч. Заяв. 18.04.2013. Опубл. 25.11.2013. Бюл. № 22. 4 с.
Серія/номер: 85489;
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення ступеня стиглості коренеплодів пастернаку, який включає визначення ступеня стиглості коренеплодів пастернаку, який відрізняється тим, що стиглість коренеплодів пастернаку визначають за вмістом сахарози, кількість, якої у технічній стиглості становить 65-70 % від загальної кількості цукрів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22963
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
85489-uapatents.com.pdf157.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.