Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22942
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Денисова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Тихвинська, О. О. | - |
dc.contributor.author | Шпакова, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Бабійчук, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Божкова, Ю. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-15T19:03:17Z | - |
dc.date.available | 2023-02-15T19:03:17Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Денисова О. М., Тихвинська О. О., Шпакова Н. М., Бабійчук Л. О., Божкова Ю. О. Методи кріоконсервування еритроцитів тварин: Методичні рекомендації для самостійної роботи аспірантів 2 курсу (галузь знань 09 Біологія, спеціальність 091 Біологія) з дисципліни «Кріоветеринарія». Х.: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, 2022. 25 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22942 | - |
dc.description.abstract | У методичних рекомендаціях розглядаються питання щодо довгострокового зберігання еритроцитів різних видів тварин із застосуванням технології низькотемпературного консервування, що є одним із актуальних напрямків розвитку трансфузійної ветеринарної медицини. Розвиток таких технологій низькотемпературного консервування дає можливість створити банк крові тварин і завжди мати запас кріоконсервованих клітин різних порід тварин та різних груп крові. Для здобувачів вищої освіти на третьому освітньо-науковому рівні (доктор філософії). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Х.: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України | uk_UA |
dc.title | Методи кріоконсервування еритроцитів тварин | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
M_kriokonservuvannya_22.pdf | 485.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.