Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22866
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБугріменко, Р. М.-
dc.contributor.authorДегтярь, Н. О.-
dc.date.accessioned2023-02-15T12:20:16Z-
dc.date.available2023-02-15T12:20:16Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationДегтярь Н. О. Формування цінової політики підприємств торгівлі. Наук. кер. Р. М. Бугріменко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 12uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22866-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу;Секція 11-
dc.titleФормування цінової політики підприємств торгівліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-12.pdf95.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.