Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВолосов, А. М.-
dc.contributor.authorГоршков, М. В.-
dc.date.accessioned2023-02-15T12:17:27Z-
dc.date.available2023-02-15T12:17:27Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationГоршков М. В. Ціноутворення в торгівлі на основі використання штучного інтелекту. Наук. кер. А. М. Волосов. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 11uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22865-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу;Секція 11-
dc.titleЦіноутворення в торгівлі на основі використання штучного інтелектуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-11.pdf99.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.