Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22832
Назва: Теоретична механіка. Статика. Розрахунок зусиль в стержнях ферми
Автори: Бурлака, В. В.
Ольшанський, В. П.
Сліпченко, М. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Бурлака В. В., Ольшанський В. П., Сліпченко М. В. Теоретична механіка. Статика. Розрахунок зусиль в стержнях ферми: методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальностей 133 Галузеве машинобудування, 208 Агроінженерія, 274 Автомобільний транспорт; Харків. нац. техн. у-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; Харків : [б. в.], 2021. 24 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для отримання навичок при виконанні практичної роботи з навчальної дисципліни «Теоретична механіка». В методичних вказівках наведено алгоритм розв’язку задач на визначення реакцій у стиржнях ферми. Для розвязку задачі запропановано два методи: вирізання вузлів та метод Ріттера. Наведено приклад розвязку та запропановано завдання для самостійної роботи. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22832
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
M_S_RozrakhunokZSF_22.pdf908.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.