Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22742
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorВіннікова, В. В.-
dc.contributor.authorВолков, О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-14T15:35:00Z-
dc.date.available2023-02-14T15:35:00Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationВолков О. Ю. Розвиток агротуризму Слобожанщини на основі міжнародного досвіду. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. В. В. Віннікова ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 27-31.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22742-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозвиток агротуризму Слобожанщини на основі міжнародного досвідуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Традиції та інновації харчування туристів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_10.10.19-27-31.pdf285.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.