Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22741
Title: Діагностика процесу становлення ресторанного господарства
Authors: Віннікова, В. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Віннікова, В. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Віннікова В. А. Діагностика процесу становлення ресторанного господарства. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. В. В. Віннікова ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 23-27.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22741
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-23-27.pdf285.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.