Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22726
Title: Фактори, що впливають на якість продукції під час зберігання у фруктосховищах
Authors: Пашковський, В. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Семенюк, Д. П.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Пашковський В. І. Фактори, що впливають на якість продукції під час зберігання у фруктосховищах. Наук. кер. Д. П. Семенюк. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 211
Series/Report no.: Енергетичне машинобудування, інженерні та фізико-математичні дисципліни;Секція 10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22726
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-211.pdf99.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.