Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22725
Title: | Напрями розвитку харчової промисловості шляхом упровадження нових холодильних технологій обробки сировини |
Authors: | Носок, О. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Якушенко, Є. М. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Носок О. В. Напрями розвитку харчової промисловості шляхом упровадження нових холодильних технологій обробки сировини. Наук. кер. Є. М. Якушенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 210 |
Series/Report no.: | Енергетичне машинобудування, інженерні та фізико-математичні дисципліни;Секція 10 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22725 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-210.pdf | 99.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.