Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22724
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorСеменюк, Д. П.-
dc.contributor.authorМощенко, А. С.-
dc.date.accessioned2023-02-14T13:11:07Z-
dc.date.available2023-02-14T13:11:07Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationМощенко А. С. Холодильна обробка варених ковбасних виробів. Наук. кер. Д. П. Семенюк. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 209uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22724-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕнергетичне машинобудування, інженерні та фізико-математичні дисципліни;Секція 1-
dc.titleХолодильна обробка варених ковбасних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-209.pdf99.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.