Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22714
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorСеменюк, Д. П.-
dc.contributor.authorГаврилов, В. К.-
dc.date.accessioned2023-02-14T12:32:28Z-
dc.date.available2023-02-14T12:32:28Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationГаврилов В. К. Способи заморожування м’яса птиці. Наук. кер. Д. П. Семенюк. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 199uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22714-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕнергетичне машинобудування, інженерні та фізико-математичні дисципліни;Секція 10-
dc.titleСпособи заморожування м’яса птиціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-199.pdf99.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.