Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22708
Title: Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв
Authors: Баваб, Х. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Погожих, М. І.
Чеканов, М. А.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Баваб Х. Ю. Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв. Наук. кер. М. І. Погожих, М. А. Чеканов. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 193
Series/Report no.: Енергетичне машинобудування, інженерні та фізико-математичні дисципліни;Секція 10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22708
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-193.pdf99.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.